Хіти тижня. "Мені пох*й. Я повернуся": Екс-перекладач Гройсмана, якого видали Росії в рамках обміну, хоче назад в Україну (відео)

Коли журналіст підійшов до нього, Єжов зажадав припинити зйомку і назвав його "бандерівським пропагандистом".

Станіслав Єжов

Колишній перекладач експрем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Станіслав Єжов перед вильотом до Росії в рамках обміну утримуваними особами заявив в аеропорту, що повернеться в Україну, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Журналіст Андрій Цаплієнко запитав, чи впевнений Єжов, що з ним все буде гаразд і що він не зникне після приїзду в Росію. "Мені пох*й. Не знімайте мене. Я повернуся. Так, я повернуся літаком або поїздом, не знімайте мене", - відповідав експерекладач.

Журналісти поговорили з колишнім офіцером Збройних сил України Сергієм Лазарєвим, який також прямував у РФ в межах обміну. Йому теж поставили запитання, чи не боїться він зникнути після приїзду в Росію. "Не знаю. Якщо думати про це, то що ж робити далі", - відповів він.

Нагадаємо, 20 грудня працівники Служби безпеки України затримали чиновника секретаріату Кабміна, якого підозрюють у співпраці із спецслужбами Росії. На своїй посаді Єжов фактично працював перекладачем Прем'єр-міністра Гройсмана під час закордонних відряджень та міжнародних зустрічей. Оперативники СБ України задокументували, що чиновник, за завданням російських кураторів, збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв'язку. Ним виявився заступник керівника протоколу прем'єр-міністра Станіслав Єжов. У підсумку, експерекладач Гройсмана Єжов визнав свою вину в державній зраді і вийшов на свободу за "законом Савченко".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...