Хіти тижня. Мережа в шоці: Повісилася популярна 18-річна TikTok-блогерка

Тільки в TikTok у неї було більше 1,6 мільйона фоловерів. Дівчина також вела блоги в Instagram і на YouTube.

Популярна американська блогер Дажарія Квінт Нойес Шаффер, відома в соціальній мережі TikTok під ніком Dee, наклала на себе руки, повісившись в 18 років. Батько дівчини Рахім Алла підтвердив її смерть у відео на TikTok, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Він припустив, що дівчина боролася з психічним розладом. “Я просто хочу подякувати всім за їх любов і підтримку моєї дочки. На жаль, її більше немає з нами і вона переїхала в найкраще місце», – написав він поруч зі спільними фотографіями.

“Моя дочка дуже рано пішла від нас, її закликали літати з ангелами. Вона була моїм маленьким кращим другом, і я ніяк не був готовий поховати свою дитину. Вона була така щаслива і так рада побачити мене, коли я повернувся додому з поїздки. Я тільки хотів би, щоб вона розповідала мені про свій стрес і думки про самогубство. Ми могли впоратися з цим. Я тільки хочу знову обійняти тебе, моя маленька. Тепер я приходжу додому, і ти більше не будеш там чекати мене. Я повинен дозволити тобі літати з ангелами”, – додав він.

Мама блогерки Дженніфер Шаффер також підтвердила новину в емоційному пості в Facebook. “Я так убита горем. Я дійсно не можу повірити, що ти йдеш. Хотіла б я дочекатися, коли ти скажеш, що це жарт, але це не так. Я б хотіла померти замість тебе…”, – написала вбита горем мати.

Численні шанувальники Дажарії пишуть про свою скорботу в соціальних мережах і пишуть слова співчуття родині дівчини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...