Хіти тижня. Мережа завмерла в очікуванні реакції чоловіка: Зіркову українську співачку застукали з коханцем у Туреччині (відео)

Співачка була помічена з незнайомцем на романтичному побаченні.

Поки чоловік Ірини Білик проводить час в Москві, сама співачка насолоджується проведенням часу з невідомим чоловіком, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Зірку української естради помітили під час прогулянки на човні. Шанувальники артистки зняли відео, на якому зображений пристрасний поцілунок Ірини з її супутником.

Як відомо, Ірина Білик та її чоловік Аслан Ахмадов живуть на дві країни. Співачка - в Україні, а її чоловік, фотограф і кліпмейкер, - в Росії. Пара не раз зізнавалася, що у них гостьовий шлюб. Але це не заважало їм будувати відносини і виховувати сина Табриза.

Білик поки ніяк не прокоментувала роман на стороні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...