Хіти тижня. Місяць колосальних втрат: Астролог попередив про небезпеку у жовтні

Павло Глоба попередив, що для ряду знаків Зодіаку майбутній жовтень поточного року буде не просто важким, але і депресивним місяцем. Не виключені особисті втрати, проблеми з коханими людьми, передають Патріоти України.

За словами астролога, представникам чотирьох знаків Зодіаку варто налаштуватися на непростий жовтень. Другий місяць осені для них виявиться часом випробувань. Глоба допускає, що можливі великі конфлікти, і перш за все - в сім'ї. Не виключені різного роду негаразди.

У Тільців можуть виникнути проблеми в родині, тож Глоба радить не загострювати конфлікти і без агресії сприймати дії другої половинки. Потрібно зробити все, щоб ситуація не дійшла до точки неповернення.

Не менш важким жовтень буде і у Львів. Глоба говорить, що в цьому році цей місяць стане для Львів, мабуть, найскладнішим за весь 2019 рік. Виникнуть не тільки проблеми особистого характеру, а й сімейні. Треба бути обережним на роботі, терпляче сприймати те, що відбувається, не вестися на провокації.

Для Дів жовтень 2019 року може бути провальним в плані любові. Не виключено, що деякі представники цього знака можуть втратити свого партнера. Павло Глоба радить тримати себе в руках і визнавати свої помилки. Якщо все-таки розрив відносин відбудеться, то у Дів може початися затяжна депресія і занепад сил.

Водолії також можуть пережити в жовтні сильну депресію, напади меланхолії. У цього знака не буде сил, з'явиться дратівливість. Глоба радить їм добре відпочити і по максимуму, наскільки це можливо, відійти від робочих справ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...