Хіти тижня. Між ними "хімія": Наталя Могилевська вийшла в люди з таємним шанувальником (фото)

Співачка не заміжня і шанувальники чекають не дочекаються, коли ж вона знайде собі гідну пару, створить сім'ю і народить довгоочікувану дитину.

45-річна Наталя Могилевська вже кілька разів натякала, що тепер її серце зайняте і вона справді мріє про малюка. Але персону свого таємного залицяльника не відкривала, що хвилювало публіку різними чутками, передають Патріоти України з посиланням на видання 1 минута.

І ось, нарешті, Наталя вийшла в світ під ручку з імпозантним чоловіком – і всі ахнули, якого кавалера вона собі відхопила. Ним виявився мільйонер, власник модних бутиків Олег Рижов.Наталя Могилевська і Олег РижовНа закриття Київської Тижня моди пара прийшла в чудовому настрої, вони багато сміялися, фотографувалися і весь захід трималися за руки. Стало ясно – у них любов.

Наталя так прокоментувала свій наряд: Ми прийшли підтримати українських дизайнерів і надихнутися. Я одягнена в український бренд своєї подруги, він називається Fukel, майже як коханець, якщо поміняти останню букву L на R. Наряд для мене вибирати не Олег, він любить мене в сукнях.

Що відомо про Олега Рижова

Олег Рижов біля свого магазину
Він засновник київських бутиків Isaia, Billionaire, власник мережі салонів краси Backstage. Крім цього, Рижов виступає lifestyle-експертом і колумністом українського глянцю L ‘officiel Hommes. Йому 42 роки, він розлучений, є доросла дочка Катя.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...