Хіти тижня. "Моторошна змова кремлівських костюмерів": Путіну для зустрічі із Меркель видали "геть короткі штанці" (фото)

"Путіна до Меркель випустили трохи не в шортиках - видали якісь геть короткі штанці. Ну от як так виходить: обоє в брюках, як ідуть - ніби однаково, але Меркель сідає - і брюки прикривають навіть стопу трохи, а Путін сідає - і штанини трохи не до колін збираються? Моторошна змова кремлівських костюмерів, однозначно!))", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився світлиною:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...