Хіти тижня. "​На батьківщині Мотороли, в Ухтє, поставили пам'ятник десантникам, але цікавий не тільки він, але й обличчя навколо", - політтехнолог Голобуцький (фото)

"На батьківщині Мотороли, в Ухтє, поставили отакий пам'ятник десантникам", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Мер Ухти Магомед Османов, щоправда, трохи ремствує: "обличчя й фігура десантника далекі від мого уявлення про мужній і вольовий образ, гадаю, пам'ятник має бути доопрацьований". Але гляньте на фото пам'ятника з місцевими десантниками - ну ж один в один! В усіх однаково "мужні й вольові" писки, приблизно як в Мотороли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...