Хіти тижня. На Донбасі ЗСУ знищили військовий автомобіль, що підвозив боєприпаси окупантам (відео)

54 ОМБр вже не раз показувала свій професіоналізм і майстерність у знищенні російських окупантів, їх техніки і озброєння.

Бойова група К-2 з 54 окремої механізованої бригади ліквідувала автомобіль, який підвозив бойовикам боєкомплект. Відео ліквідації техніки бойовиків в мережу виклав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан («Штірліц»), передають Патріоти України.

«54 ОМБр не раз показывала свой профессионализм и мастерство в уничтожении российских оккупантов, их техники и вооружения. На этот раз под их горячие сердца и умелые руки попал военный автомобиль, который осуществлял подвоз боекомплекта. Хороший фейерверк от воинов, следующий шаг для нашей дальнейшей победы! Верьте в воинов! Верьте в ВС Украины!» - пише в соціальних мережах Анатолій Штефан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...