Хіти тижня. На порозі великого шухеру? - Спливли скандальні факти про чиновників з оточення Путіна

Окремі російські топ-чиновники, а також члени уряду, мають посвідку на проживання європейських країн.

Про це повідомляє Telegram-канал Кремлівський БезБашеннік. За інформацією його авторів, таку можливість мають як мінімум з десяток чиновників вищого рівня, передають Патріоти України.

Так, віце-прем'єр Дмитро Козак має посвідку на проживання в Швейцарії, віце-прем'єр Ольга Голодець має ВНЖ Італії, міністр праці та соцзахисту Максим Топілін має ВНЖ Болгарії, заступник міністра промисловості і торгівлі Георгій Каламанов має ВНЖ Великобританії, заступник міністра економічного розвитку Азер Талібов має ВНЖ Франції, заступник міністра культури Микола Овсієнко має ВНЖ Болгарії.

Постійним місцем проживання в Іспанії може похвалитися міністр промисловості і торгівлі Денис Мантуров. А заступник міністра фінансів Олексій Лавров ПМЖ Італії. Заступник міністра природних ресурсів і екології Мурад Керімов має ПМЖ Франції і ВНЖ Кіпру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...