Хіти тижня. "На Путіна чекає кінець": "Санкції США призведуть до розвалу РФ", - експерт (відео)

Обухов припустив, що, на відміну від президента США Дональда Трампа, обраний президент Джо Байден може проводити більш жорстку політику щодо Росії і "піти на Кремль як бульдозер".

З АКОН про нові санкції США проти Росії може привести до розвалу РФ. Таку думку висловив глава Фонду "Stop Inform Terror" (США) Герман Обухов, передають Патріоти України.

"Наслідки будуть катастрофічними. Росія просто почне розсипатися", – спрогнозував він.

"Піде Далекий Схід, піде північний захід, піде південь, Чечня або Дагестан. Достатньо якомусь одному регіону піти з Росії – все, Росія посиплеться. Грошей не буде посилати якісь війська. І це кінець для Путіна", – заявив політик.

За оцінками Обухова, на Російську Федерацію чекає доля Радянського Союзу. "Швидше за все, так само, як Радянський Союз, Росія розсиплеться до 2025 року. До цього все йде. Це умовна дата. Може, 2024, може, 2025 або 2026 рік", – зауважив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.