Хіти тижня. На Росії злили компромат на нового фаворита Путіна

Глава Федеральної податкової служби Росії Михайло Мішустін, якого президент РФ Володимир Путін запропонував затвердити на посаду нового прем'єр-міністра, може володіти нерухомістю вартістю кілька сотень мільйонів рублів на Рубльово-Успенському шосе.

Володимир Путін і Михайло Мішустін

При цьому наголошується, що Мішустін приховав елітну землю на Рубльовці від державного реєстру – вона записана на "Російську Федерацію". Про це повідомляє Telegram-канал "Проєкт", передають Патріоти України.

"Михайло і Владлена Мішустіни стали власниками дорогого особняка в 2001 році, коли нинішній кандидат в прем'єри був ще заступником міністра з податків і зборів. Їх будинок площею майже 900 кв. метрів розташований на Ніколиній горі, в котеджному селищі "Коттон Вей", – йдеться у розслідуванні.

Площа ділянки, на якій стоїть будинок, – 5,5 тис. кв. метрів. На сьогоднішній день ділянка з будинком такої ж площі в цьому селищі продається майже за 600 млн рублів (близько 234 млн гривень).

Однак зараз у Росреєстрі йдеться, що у будинку і ділянки по два власники, але замість імен у виписці вказана "Російська Федерація".

"Так зазвичай роблять, коли хочуть приховати інформацію про власника... Найімовірніше, зараз будинок формально належить дорослим дітям Мишустіна. Поки вони були неповнолітніми, чиновник вказував у декларації, що вони навпіл володіють будинком і ділянкою рівно такої ж площі. Тепер вони подорослішали, і їх можна не вказувати в декларації", – відзначають журналісти.

Таким чином, новий фаворит Путіна офіційно не володіє нерухомістю. При цьому за "Російською Федерацією" приховані власники квартири на вулиці Трьохгорний вал (відомчий будинок Управління справами президента РФ), де були прописані Мішустіни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...