Хіти тижня. "Надокучливе збочення": Відомий радянський актор розкритикував щорічний показ "Іронії долі" по всіх телеканалах

Виконавець ролі Жені Лукашина відзначив, що завжди виступав проти такої практики...

Виконавець головної ролі в комедії «Іронія долі, або З легкою парою!» Андрій Мягков піддав критиці телеканали, які щорічно 31 грудня транслюють цей фільм, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Виконавець ролі Жені Лукашина поговорив з журналістами і розповів, що завжди виступав проти такої щорічної практики показу комедії на всіх телеканалах. «Щороку показувати по кілька разів будь-який шедевр - це збочення, це здасться набридливим», - підкреслив Андрій Мягков.

Він упевнений, що щорічним показом цієї комедії телеканали просто набридають глядачеві. У той же час він зізнався, що поважає позицію прихильників цього фільму, які щорічно, 31 грудня, сідають біля екранів телевізорів, щоб ще раз переглянути комедію.

Мягков зазначає, що щороку 31 грудня він не дивиться цей фільм, але йому подобається згадувати, як проходили зйомки картини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...