Хіти тижня. "Найстрашніше, що може бути", - ексочільник Служби зовнішньої розвідки про головну мету Кремля на Донбасі

За словами генерала, Росія розглядає нашу державу як сіру зону або держава-жертву.

генерал-лейтенант запасу Віктор Гвоздь

У Росії є можливість провести широкомасштабну операцію на сході України, але РФ розглядає інший розвиток подій. Про це розповів керівник військової розвідки України в 2008-2010 роках і Служби зовнішньої розвідки України в 2014-2016 роках, генерал-лейтенант запасу Віктор Гвоздь в програмі Роксани Руно "Все по беззаконню лайт" на Апостроф TV, передають Патріоти України.

За його словами, Росія розглядає нашу державу як сіру зону або держава-жертву. "Це тиск. Найголовніше - це чинити тиск. Їм вигідно, щоб наша держава існувала в таких умовах, щоб був тиск: економічний, військовий, інформаційний. Це робиться, щоб змінити ситуацію всередині країни, змінити політичний устрій, змінити наш курс", - зазначив генерал.

Також він зазначив, що заморожений конфлікт - це найстрашніше, що може бути. "Це фактично отруєний організм, який постійно отримує дозу цієї отрути", - додав Гвоздь.

За словами генерала, Україна не в змозі вирішити заморожений конфлікт і Росія показує це всьому світу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...