Хіти тижня. Нас чекають нові лідери: "Після Зеленського українська політика радикально оновиться", - Плахонін

Зараз на політичні арені немає осіб, які могли би бути наступниками попереднього покоління політиків.

Андрій Плахонін

Про це розповів публіцист та блогер Андрій Плахонін, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Проблема в тому, що націонал-демократичний табір гуртувався довкола однієї людини – Порошенка. Він був кращим президентом в історії нашої держави. Та зробив лише речі, які треба було втілювати ще 10-15 років тому. Досі перебуває в полоні своєї тріади "Армія, мова, віра", - пояснює експерт.

За його словами, нас чекають нові політики. "Не скажу, що кращі, проте точно - інші. Зміна влади буде радикальною. Політикум знову оновиться мінімум десь на третину. З'являться нові лідери. Старі не спроможні ефективно діяти в кризових умовах. І не мають бачення майбутнього країни", - додає публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...