Хіти тижня. "Нас знову записали в "лохів" і тепер "розводять, як кошенят". У сенсі по три штуки на відро", - журналістка

Мовчання головнокомандуючого, продовження його поплічниками розмов про подальше розведення, бомбардування мізків пересічників мантрами про "мир" – все це дуже показово.

"Штаб ООС офіційно підтвердив, що ворог перейшов в наступ. Тут треба розуміти, що наступ – це не просто обстріл, навіть і масований. Наступ – то маневр, початок військової операції, яка має на меті захоплення вигідного плацдарму та зміни лінії фронту", - пише журналістка Лариса Волошина на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Щодо української владної позиції, то вона свідомо окозамилюваньна. Коли вони роблять шкідливі для України кроки – то нібито їх жест доброї волі, демонстрація миролюбства. А коли ворог, користаючись поступками іде в наступ, захоплює полишені позиції – то нібито "випадок" – "фу, які погані".

Все це нагадує гру зі зграєю шулерів. За цим гральним столом зелено-російська парочка грає спільно проти українців. Нас знову записали в "лохів" і тепер "розводять, як кошенят". В сенсі по три штуки на відро.

Може, досить заспокоювати себе тим, що вони не розуміють? Може варто перестати попереджати про наслідки, пояснювати очевидні речі тим, хто давно в російській темі і долі?

Мовчання головнокомандуючого, продовження його поплічниками розмов про подальше розведення, бомбардування мізків пересічників мантрами про "мир" – все це дуже показово. Це і є наявна реальність".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...