Хіти тижня. "Настають великі зміни": Потап злив провокаційне фото Каменських

Після грандіозного весілля Насті Каменських і Потапа в мережі не перестають з'являтися чутки про те, що співачка вагітна.

Плітки підігрівають і самі артисти, регулярно розповідаючи, що вони дуже хочуть народити спільну дитину. І ось в мережі знову пара розмістила публікацію, яка послужила причиною виникнення чуток про вагітність співачки, передають Патріоти України.

На фото парочка обіймається, а на талії у Насті видніється поясна сумка. На перший погляд здається, що це не сумка, а округлий животик, який Каменських намагається акуратно приховати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...