Хіти тижня. "Называл толстой коротышкой": Українська співачка в сексуальній білизні розповіла про комплекси (фото)

Прийняти і полюбити себе їй вдалося кілька років тому. Злата навчилася жити в гармонії з собою і не соромиться демонструвати свою витонченою фігуркою.​

Популярна співачка Злата Огневич захопила шанувальників фігурою в сексуальному мереживній білизні. Артистка зізналася, що погодитися на пікантну зйомку їй було непросто, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Ще кілька років тому вона б не наважилася на такий сміливий крок, оскільки не вважала себе красивою і страждала від комплексів, якими її «нагородив» колишній коханий.

«Якби мені ще пару років тому сказали, що я знімуся в такому відвертому фотосеті, я б розсміялася цій людині в обличчя. Я проробила величезну внутрішню роботу, щоб полюбити себе, свою суть. Сьогоднішні зйомки змусили згадати давню і болючу історію, яка зробила на мене величезний вплив », - відверто зізналася Злата.Як каже співачка, її колишній хлопець називав її товстої невдахою, коротуном, критикував її вокальні дані. Слова чоловіки боляче поранили Злату і породили комплекси, нелюбов до себе. «Один хлопець, я сильно любила його, сказав образливі слова при розставанні, я присягнулася про них ніколи не згадувати, але сьогодні відчуваю бажання поділитися з Вами. Він мене називав невдахою, безталанній, говорив, що мій жахливий голос нікому не потрібен (хоча про голос ще можна пережити). Але далі пішли закиди щодо тіла, фігури: товста (так-так, я схильна швидко набирати вагу), незграбна коротун, мовляв, як я тільки могла подумати, що він буде зустрічатися з такою, як я. Навколо повно справжніх красунь, з якими мене і порівняти соромно ... Ось, пишу це і сльози навертаються. З тих пір і з'явилася купа комплексів, вони дуже заважали жити, дихати і радіти, а головне - ЛЮБИТИ себе», - відверто каже Огневич.

Прийняти і полюбити себе їй вдалося кілька років тому. Злата навчилася жити в гармонії з собою і не соромиться демонструвати свою витонченою фігуркою.
Хоча, зізнається зірка, вона так само, як всі, боїться провалів, ранніх зморшок і зайвої ваги. Вона веде здоровий спосіб життя, займається балетом і мріє про велике кохання. «Хочу зустріти свою половинку і бути щасливою, плачу по ночах в подушку і рідко дзвоню мамі ... Але я дуже хочу стати краще, сильніше, мудріше, а Ваша ЛЮБОВ мені в цьому допомагає!», - каже Злата.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...