Хіти тижня. Названо п'ять "фатальних" жінок за знаком Зодіаку - зводять чоловіків з розуму і підкорюють пристрастю

Раніше астрологи розповіли про найрозумніших представниць гороскопу, тепер же вони назвали п'ять "фатальних" жінок за знаком Зодіаку. Про це пише "По секрету всему свету", передають Патріоти України.

1 місце - Скорпіон

Ці жінки емоційні і пристрасні. Вони віддаються своєму почуттю без залишку. Скорпіони віддають перевагу домінуванню у стосунках, але чоловіків вибирають собі гідних - сильних і рішучих. Це фатальні жінки, в ліжку вони ненаситні.

2 місце - Овен

Це емоційні і гарячі жінки, які закохуються з першого погляду. При цьому пристрасть для них можлива тільки з тим, з ким є духовна близькість. Для жінки-Овна дуже важлива зовнішність обранця, його розум і статус.

3 місце - Тілець

Жінка Тілець - ніжна і романтична, у стосунках для неї дуже важливі почуття. Вона схильна до консервативності, але з тим, кому довіряє, стає розкутою. Віддає перевагу тривалому сексу.

4 місце - Козеріг

За зовнішньою стриманістю цих жінок ховається справжня пристрасть і ніжність. Вони не схильні виставляти свої почуття на показ, але чоловік, який вибере представницю цього знаку, знайде не тільки вірну дружину, але і палку коханку.

5 місце - Стрілець

Жінки Стрільці - грайливі і розкуті, вони цінують свободу і незалежність. Представниці знака завжди усвідомлюють свої бажання і втілюють їх у реальність. Вони яскраві і живуть, насолоджуючись життям і зокрема сексуальними стосунками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...