Хіти тижня. Названо п'ять найбільш слабкохарактерних знаків Зодіаку - з них може вити мотузки кожен

Астрологи, які раніше назвали чотири знаки Зодіаку, всередині яких може ховатися справжній "демон", розповіли про найбільш слабкохарактерних представників зодіакального кола - вони можуть беззаперечно підкорятися. Про це пише видання Попкорн News, передають Патріоти України.

Близнюки

Цих людей називають справжніми майстрами ходіння по колу. Розважити, створити потрібну атмосферу, організувати психологічний комфорт, продумати стратегію і намітити тактику - це все про них, але до конкретних дій вони мало готові. При цьому керованими людьми Близнюки себе не вважають і навіть можуть образитися на таке висловлювання. Але факт залишається фактом. Представники цього знаку щасливі від того, що хтось вважає їх людиною, яка стільки всього робить на благо людства.

Рак

Особлива риса характерів Раков - уникати вирішення будь-яких проблем. При цьому вони є гуру в плані організації тилу, оперативної психологічної допомогою, втішати і радити вони вміють краще за інших і отримують при цьому велике задоволення. Раки легко погоджуються на роль відомих людей: ця роль їх не принижує і зовсім не ображає. Але це не означає, що Раки ніяк не можуть впливати на хід подій і змінювати життєві ситуації. Спонукати до дій їх можна за допомогою вкрадливих натяків і спритних психологічних прийомів.

Терези

Терези мріють про те, щоб в їх житті було все добре: стабільність, гармонія, взаєморозуміння, достаток, спокій. Якщо їх партнер спробує зайнятися цими питаннями, Терези легко нададуть йому таку можливість і візьмуть на себе роль спостерігача, оскільки бути лідером і ідейним натхненником для них зовсім не обов'язково. Хоча люди цього знаку завжди прийдуть на допомогу, підкинуть слушну пораду, спробують виправити чиїсь помилки, у важливих ситуаціях вони будуть інертними і першими діяти не стануть.

Скорпіон

Скорпіони в цілому є відважними, рішучими і цілеспрямованими людьми. Але вони можуть довести до сказу свого партнера намаганнями зробити його щасливим. Як тільки Скорпіон отримує від свого парнера відповідь і цінні вказівки, то тут же починає діяти. Цей знак схожий на складний технічний пристрій, який без вмілого оператора стає марним агрегатом: він начебто є, але толку від нього мало.

Риби

Риби неймовірні люди в плані відповідальності - вони всіляко намагаються захистити себе від неї. При цьому, сховавшись у своїй мушлі, вони будуть намагатися подавати з неї командирський голос. Риби зовсім не соромляться в разі чого сховатися за спину товариша або партнера. В скрутну хвилину Риби проявляють себе типовими керованими і безвільними людьми, які легко підлаштовуються під оточуючих. І для цього вони можуть використовувати оригінальні і навіть дикі способи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...