Хіти тижня. Названо три найбільш пихатих знаки Зодіаку - впевнені, що світ повинен крутитися навколо них

Астрологи назвали найбільш пихатих людей за знаком Зодіаку. Про це повідомляє ресурс DailyHoro, передають Патріоти України.

Скорпіон

Такі люди вірять, що всі інші набагато нижчі за них. Вони переконані, що перед Скорпіонами всі гаснуть, а вони найкращі. Сперечатися в цій ситуації марно.

Лев

Представники даного знака дуже егоїстичні. Вони всюди і в усьому шукають визнання, привертають увагу і насолоджуються цим. Вони не звикли бути на другому місці, тому люблять виділятися з натовпу.

Риби

Риби сильно люблять себе, тому не втрачають моменту самомилування. Цим вони часто дратують оточуючих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...