Хіти тижня. Не відкладаючи в довгий ящик: Євросоюз несподівано змінив плани щодо санкцій проти РФ

Європейський союз запровадить санкції проти Росії через ситуацію з опозиціонером Олексієм Навальним раніше, ніж очікувалося.

Як повідомив в Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк, вони набудуть чинності на початку наступного тижня, передають Патріоти України.

"Схоже, що заборона на видачу віз і заморожування активів щодо чотирьох осіб з Росії, на яких ЄС хоче накласти санкції у зв'язку з тюремним ув'язненням Навального, буде ще швидше", — написав він.

За його даними, посли ЄС дадуть "зелене світло" на рішення в понеділок 1 березня, а імена повинні бути офіційно опубліковані на наступний день.

Напередодні стало відомо, що посли країн Європейського Союзу затвердили рішення про санкції проти глав чотирьох російських відомств у зв'язку з арештом опозиціонера Олексія Навального.

Під санкції потраплять керівники чотирьох силових відомств Росії:

  • Олександр Бастрикін - голова Слідчого комітету РФ;
  • Ігор Краснов - генеральний прокурор РФ;
  • Віктор Золотов - глава Росгвардії;
  • Олександр Калашніков - глава Федеральної служби виконання покарань.

Крім того, повідомляється, що ініціаторами санкцій стали Франція, Німеччина, Польща і країни Балтії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...