Хіти тижня. Не впустіть свій шанс! Павло Глоба назвав головних щасливчиків кінця зими

Гороскоп до кінця лютого 2021 від знаменитого астролога Павла Глоби повідає, які шанси і можливості готує кінець зими обраним знакам Зодіаку, передають Патріоти України.

Овен

Останній тиждень лютого буде для Овна сприятливим у виконанні бажань. Астролог говорить, що вам в любовній сфері не особливо пощастить 25 і 26 числа, так що поки не проявляйте ініціативу. А ті, хто у стосунках, зосередьтеся на домашніх справах. Якщо ви хочете підвищити прибуток, подумайте про навчання новим навичкам. Розвиток не повинен стояти на місці, особливо якщо ви зайняті у сфері медицини.

Телець

Тельцям буде корисно оточити себе оптимістичними, добрими людьми. Цей час буде ідеальним для просування нових ідей. Ви можете сподобатися начальству або ж залучити інвесторів. Цей тиждень є ідеальним часом для знайомств, флірту і романтики. Якщо ви рішуче налаштовані знайти другу половинку, стати щасливішими - вас чекає успіх. Астролог попередив, що Тельців можуть чекати неприємності 25 лютого - в найнебезпечніший день тижня.

Риби

Цих людей чекає великий успіх у спілкуванні з іншими людьми і побудові стосунків. Риб чекає вирішення накопичених проблем в сім'ї, любові і дружбі. Що стосується фінансової сфери, то тут вам варто більше часу приділяти обережності. Великих проблем у бізнесі і на роботі можна уникнути, якщо довіряти тільки фактам. Астролог рекомендує побоюватися людей, що розпускають чутки і часто брешуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...