Хіти тижня. Ню-ню: Настя Каменських продемонструвала себе посеред поля у костюмі Єви (фото 12+)

Невідомим фотографом міг бути її чоловік, Потап. Їм разом вже не вперше епатувати публіку

Співачка Настя Каменських опублікувала до неймовірності відверте фото в своєму Instagram. Артистка позувала голою посеред поля.

Автор: instagram.com/kamenskux
"Стоячи посеред лугу, з широко закритими очима, я відчуваю наповнення кожної клітинки тіла силою і сенсом. Черпаю натхнення, відкривши розум і душу, залишивши всі думки і слова за межами цього лугу. Я слухаю тільки Всесвіт і наповнююся. Вирішила поділитися з вами таким незвичайним для деяких людей, але такою важливою особисто для мене подорожжю. Це зустріч із зовнішнім і моїм внутрішнім світом, який з кожним днем життя все цікавіше і цікавіше вивчати", - написала співачка у своєму Instagram.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...