Хіти тижня. "Нова квартира": У мережі показали еротичне фото часів СРСР, яке "порвало шаблони"

Фотографія була зроблена у Москві в 1959 році.

У мережі опублікували еротичне фото часів Радянського Союзу, на якому зображена оголена дівчина у ванній кімнаті, прикрита фіранкою. Кадр з'явився у Facebook-спільноті "Пізнавальний блог "Zuzga", передають Патріоти України.

Цю фотографію зробив відомий радянський фотограф Микола Хорунжий у Москві в 1959 році. Її історію повідала внучка фотографа Яна. Її дідусь працював кореспондентом журналу "Радянський Союз", йому дали завдання зняти фото на тему "Нова квартира".

"Тоді заселяли новобудову в Нових Черемушках. Фото зроблено в квартирі саме в тому районі. В радянські часи фото відрізнялися пропагандистським стилем. Дід, який мав художню освіту (навчався живопису у Васнецова), підійшов до виконання завдання неординарно. Як сказали б зараз, порвав шаблони", – розповіла Яна.

За її словами, фото робилося в присутності матері цієї дівчини.

"На редколегії виникло замішання, що загрожувало перерости в скандал. Треба розуміти, що журнал "Радянський Союз" курував ЦК КПРС і особисто головний редактор Микола Грибачов. Дід і голова парткому Бугаєв були викликані до Катерини Фурцевої "на килим". Але, як не дивно, Фурцевій настільки сподобалася фотографія, що вона дала добро, і це фото з'явилося не тільки в журналі, що мав, до речі, майже півторамільйонний тираж, а й на виставках", – йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....