Хіти тижня. Нові пригоди нерозлучних: Дружба Зеленського і Єрмака. Мережа вибухнула новими мемами, натхненна "буковельським вояжем"

Президент Володимир Зеленський відпочиває на гірськолижному курорті "Буковель" разом із керівником Офісу Андрієм Єрмаком. Фото із застілля публікували ЗМІ.

Зеленський призначив Єрмака керівником ОП позаторік у лютому. Той замінив на посаді Андрія Богдана, колишнього адвоката олігарха Ігоря Коломойського.

Відтоді Єрмак всюди супроводжує президента - на офіційних заходах і в приватній обстановці. Відвідує із Зеленським концерти, святкує день народження у державній резиденції, ходить на пиво.

"Він прийшов зі мною, і піде зі мною", - казав Зеленський.

У соцмережах створюють меми про нерозлучність посадовців.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...