Хіти тижня. Ну дуже хоче заміж! Популярна українська телеведуча вразила прихильників нескінченними ніжками (фото)

Ведуча показала шикарні туфельки, з якими доводиться розлучатися.

Леся Нікітюк вже щосили сумує за літом, і не тільки з причини розставання з теплою сонячною порою, але й у зв'язку з вимушеною зміною сезонного гардероба. Відома українська ведуча зізналася, що деякі свої улюблені речі вона просто не встигла поносити і досхочу покрасуватися. Леді Ле показала в Instagram чудові яскраві туфлі, на які покладала чималі надії. Так, Леся планувала блищати в такому взутті щонайменше трохи більше, ніж пару разів, передають Патріоти України.

Річ у тім, що Нікітюк влітку чимало часу провела в заміському будинку у батьків на своїй малій батьківщині в Хмельницькому, де також допомагала по дому і займалася садівництвом. А для роботи в саду - таке взуття звичайно не варіант. Також зірка подорожувала Україною та встигла побувати для зйомок свого тревел-шоу Le Маршрутка навіть на металургійному заводі та у шахті. І природно, що помаранчеві модні туфельки на височенному каблуці в цей час чекали свою власницю в шафі.

"Літо залишся... одягла туфлі 2 рази", - підписала Леся знімки, на яких похвалилася своїми довгими стрункими ніжками.

У мережі захоплюються довгоногою сліпучою красунею та обсипають зірку компліментами. Шанувальники ведучої визнають, що туфлі дійсно шикарні, як і сама Леся. Деякі також висловлюють припущення, що Леді Ле таким фотосетом ніби натякає, що хоче якнайшвидше вийти заміж.

  • Ці нескінченні ноги!
  • Краса! Мало не осліп
  • Але ж довгі й гарні ж ніжки!
  • Леся ти супер, супер, супер!
  • Шикарні туфлі - шикарна Леся!
  • Туфлі шик!
  • Ви така впевнена в собі! Я захоплююся вами!
  • А Леся хоче заміж!
  • Така граціозна!
  • Леся, обожнюю тебе

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....