Хіти тижня. Нумеролог зробила прогноз для України на найближчі п'ять років

Українцям можна розраховувати, щонайменше, на стабілізацію ситуації в країні.

Ексклюзивний прогноз про роботу Верховної Ради IХ скликання склала нумеролог Валентина Калина, передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

Дата парламентських виборів в Україні досить цікава для нумерології. Вона транслює стійкість, життєздатність, уміння йти до кінця.

Економіка України почне розцвітати. Винні в поганому стані економіки будуть покарані. Крім того, соціальні виплати зростуть, зокрема, пенсія.

Стосовно політичного життя в Україні, то тут буде все більш-менш спокійно. Новим політикам вдасться вибудувати ефективну політичну модель, в якій кожен буде перебувати на своєму місці. Так би мовити, кожен буде належним чином відігравати відведену йому роль.

На міжнародній арені для України складеться доброзичлива атмосфера і сприятливі передумови. Світ любить президента України, що також матиме свій вплив.

Важливим фактором залишається те, що вибори проводилися у 2019 році. 9 – це гуманізм, що належним чином відобразиться на українцях. Комфорт і добробут народу буде на першому місці.

Наступний рік буде складним, проте завдяки наполегливій роботі справи йтимуть все краще і краще.

Усі починання Володимира Зеленського будуть підтримуватися його командою.

Стосовно війни на Донбасі, то їй прийде кінець. Володимир Зеленський може піти на діалог з Володимиром Путіним, що приведе до певного консенсусу без шкоди для територіальної цілісності України.

Згідно з нумерологічним прогнозом, енергетичний рівень Зеленського знаходиться на високому рівні, чого не можна сказати про Путіна.

У підсумку українцям можна розраховувати, щонайменше, на стабілізацію ситуації в країні. До слова, особливо це стосуватиметься курсу гривні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...