Хіти тижня. Ображена "коханка" Тарзана оприлюднила відео подружньої зради чоловіка Корольової

Стриптизер і чоловік зіркової російської співачки запевняє, що зрада була лише одного разу.

Секс-скандал, в який потрапив чоловік Наташі Корольової, не зменшує обертів. 23-річна Анастасія Шульженко, яка називає себе коханкою Тарзана, наполягає, що їх зустріч не була скороминущою. Дівчина запевняє, вона півтора року перебувала в інтимних стосунках з одруженим Глушко. Пара періодично зустрічалася для плотських утіх. Одну з таких зустрічей Анастасія Шульженко зняла на камеру і надала кадри програмі "Насправді", передають Патріоти України.Дівчина запевняє, якби Тарзан і Корольова не звинуватили її в крадіжці діамантів і 3 тисяч євро, вона б нізащо не опублікувала відео з Глушко. За словами 23-річної дівчини, зоряна пара їй не залишила вибору. На всю країну її виставили злодійкою і путаною.

Зараз "коханка" Тарзана погодилася на участь в декількох телешоу, в яких має намір розповісти всю "правду" про зради чоловіка Наташі Корольової.

Нагадаємо, раніше Сергій Глушко публічно визнав, що зрадив своїй дружині Наташі Корольовій. Тарзан записав відеозвернення, розкаявшись у скоєному. При цьому він підкреслив, що за свій вчинок буде відповідати тільки перед Богом і дружиною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...