Хіти тижня. "Олексію, це зальот!": Експерти про скандал зі "зливом" наради Гончарука

В Україні вибухнув черговий гучний політичний скандал. У мережу "злили" запис невтішних висловлювань членів Кабміну про президента Володимира Зеленського. Український сегмент соцмереж "підірвала" ця сенсація.

Олексій Гончарук

Через день після появи чуток про рішення президента Володимира Зеленського залишити Олексія Гончарука на посаді прем'єр-міністра Україну сколихнула сенсація. Невідомі "злили" в мережу запис із ймовірної наради Кабміну, на якій Гончарук називає себе "повним профаном в економіці", а також несхвально відгукується про український лідера. Опублікували запис на YouTube на каналі "Як обдурити президента", спеціально створеному під цей "злив" 15 січня, передають Патріоти України.

На думку Telegram-каналу Klymenko Time, Гончарука і його команду недоброзичливці намагаються прибрати з влади. "Ох, як гарно зливають прем'єра Олексія Гончарука ... З самого смачного - Гончарук вважає себе профаном в економіці і вважає, що "у Зеленського є дуже примітивне розуміння економічних процесів". Ну і міркування всіх трьох про економіку та курс гривні - це прекрасно ... Олексію, це зальот!", - зазначив ресурс.

Він висунув припущення, що "злив" - справа рук сил, які розгойдали скандал з захмарними зарплатами Кабміну.

Запис розмови вже називають "вироком Гончаруку". По всій видимості, зберегти посаду йому вже не вдасться. "Поява запису акурат перед "наганяєм" в Парковому від "слуг" Кабміну за космічні з/п чиновникам явно неспроста. Але оцінка прем'єра на адресу президента: "У нього туман в голові", це, безсумнівно, епічно. Запасаємося попкорном", - написала Анна Стешенко.Жорстко висловився на Facebook блогер Сергій Фурса. Він висловив побоювання, що президент через "примітивне розуміння економіки" може піддаватися навіюванню. "Якщо президенту простими словами не пояснити, то він буде вірити в марення від людей Коломойського. І марення цій генерують ті ж люди Коломойського, головна мета якого - послати МВФ і віддати Коломойському Приватбанк. І заради цього вони розкажуть і про піраміду держборгу і про банкірів Ротшильдів разом з підступним Соросом. Всесвітню змову і МВФ як її провідника. І нехай спасе нас дефолт. І "туман" - це ще найм'якше слово, яким можна позначити такі набори інформації", - зазначив він.

Тарас Березовець в Telegram припустив, що Гончарука "зливають" свої. "Найбільше фактів вказує на Коломойського і Єрмака. Коломойському Гончарук не підійшов відразу, і він бачив би на його місці когось більш слухняного. Єрмак вважає, що він доріс до рівня прем'єра. Спостерігаємо, панове", - написав він.Прокоментував скандал і ексдепутат Ради Борислав Береза. Він розкритикував позицію прем'єр-міністра. "Так, він не правий. Так не можна говорити. Так можна тільки думати. А якщо без іронії, то я до прем'єра ставлюся без симпатії. Але коли він говорить, що 2 + 2 = 4, то нерозумно з ним не погоджуватися. Хоча у мене і до нього, як до прем'єр-міністра, є одне питання - якщо ти так думаєш про президента, то чому ти все ще погоджуєшся бути в його Кабміні? Це як називається? Загалом тут всі "хороші", і це явно черговий факап кадрової політики Зеленського", - написав він у Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...