Хіти тижня. Оля Полякова показала, як відсвяткувала день народження на Мальдівах

17 січня, дотримуючись багатолітньої традиції, Оля Полякова відсвяткувала свій день народження в оточенні сім'ї біля океану. Вранці - процедури для тіла, увечері - свято для душі.

На цей раз святкування, де зібралося все сімейство співачки, пройшло на приватному пляжі, де для них було організовано спеціальне "гніздечко". Ліхтарі, сервірований стіл прямо на піску і побажання від самих рідних. Наприклад, 9-річна донька Олі Аліса побажала своїй мамі "стати найпопулярнішою жінкою на світі" і домагатися того, що інші вважають неможливим. Наприклад, "перетнути море на лижах".

На заслуженому відпочинку Полякова нарешті відвідала мальдівських лобстерів, які, за словами співачки, виявилися "найсмачнішими в її житті".

Музиканти, які приєдналися до свята, забезпечували безперебійний саундтрек грою на бодуберу - спеціальних барабанах з дерева кокосової пальми. Бодуберу - це одна з фірмових розваг на Мальдівах, яка ідеально передає тамтешній острівної дух і ставлення до життя, а ще позначає собою не тільки барабани, але і танець.

Пізніше Оля Полякова перемістилася з родиною в готельний номер. Там свято продовжилося у більш камерному, домашньому форматі: співачка з молодшою донькою влаштували бій подушками, а 15-річна Маша заспівала разом з мамою невеликий караоке-концерт.

Оля Полякова з донькою Машею

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...