Хіти тижня. "Операція пройшла успішно і без втрат з нашого боку": У мережі показали відео ближнього бою українських захисників з терористами на Донбасі

Воїни повідомили, що після обстрілу бойовиками наших позицій і загибелі бійців ЗСУ була спланована операція спільно з групами прикриття з інших підрозділів.

Бійці групи К-2 з 54 ОМБр виклали в мережу відео адекватної відповіді на обстріли бойовиками позицій українських військових, під час яких загинули наші військовослужбовці, передають Патріоти України.

«Сьогодні хочемо показати вам відео успішної бойової операції розвідувальної групи К-2 не з БПЛА, як зазвичай, а прямо з вогневих позицій, щоб ви змогли відчути себе поряд з нами в бою», - йдеться в коментарі до відео, дата зйомки якого не відома.
Воїни повідомили, що після обстрілу бойовиками наших позицій і загибелі бійців ВСУ була спланована операція спільно з групами прикриття з інших підрозділів. «Унікальність операції в тому, що відстань до позицій окупантів становить 273 метра. Операція пройшла успішно і без втрат з нашого боку», - додають в К-2.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...