Хіти тижня. Оце щасливчики! Мессінг вважав три знаки Зодіаку містичними - у рік Бика на них проллється грошовий дощ

Відомий віщун Вольф Мессінг назвав найособливіші знаки Зодіаку. Незвичайний гороскоп для трьох знаків Зодіаку, яким пощастить з фінансами в рік Бика, публікують портали Smolnarod та Гадалкін Будинок, передають Патріоти України.

Ваги

Цих людей Вольф Мессінг називав знаком протиріч. Заради досягнення своїх цілей Ваги можуть маніпулювати оточуючими і навіть робити їм на зло.

У 2021 року фінансові проблеми відступлять, але зневажливо до грошей краще не ставитися. Головне - плануйте свої витрати. Можете з перших місяців року Бика відкладати невеликі суми для вкладів в банках або покупки валюти. Забудьте про кредити, адже є ризик потрапити в боргову яму. Родичі вам допоможуть, якщо ви раптом зіткнетеся з фінансовими проблемами.

Овен

За словами Вольфа Мессінга, ці люди впевнено йдуть до мети, використовуючи свій неймовірний темперамент. Овни - найкращі промовці і часто прагнуть до лідерства, випромінюючи потужну енергетику іншим людям.

У рік Бика фінансове зростання очікується на початку другого півріччя. З червня-липня чекайте щось цікаве. Як і Терези, остерігайтеся позик і кредитів, якщо не впевнені в своєму матеріальному становищі. Можете домагатися підвищення на роботі, але остерігайтеся великих втрат. Не сприймайте ситуацію близько до серця, адже через час ви зрозумієте, що так навіть краще.

Водолій

На думку Мессінга, Водолій - найскладніший і маловивчений знак Зодіаку. Він прогнозував, що під цим знаком може з'явитися багато знаменитих людей.

У 2021 року можливі як великі грошові надходження, так і серйозні витрати бюджету. У складній ситуації вас врятує грошова подушка і краще в рік Бика відмовитися від великих покупок. Деякі Водолії відчують бажання покинути поточну роботу, але спершу потрібно обміркувати, чи потягнете ви такий стан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...