Хіти тижня. Оце так фарт! Павло Глоба назвав пестунчиків долі серед знаків Зодіаку, яким сильно пощастить у березні

Гороскоп на березень 2021 розповість про знаки Зодіаку, яким зірки готують ряд унікальних шансів домогтися бажаного в любові, фінансах, кар'єрі. Хто ці пестуни долі - читайте в нашому весняному прогнозі від відомого астролога Павла Глоби, передають Патріоти України.

Овен

Овнів по заслугах можна назвати березневими пестунами долі. Якщо ви шукаєте нову роботу або хочете почати свою справу - у вас все вийде саме в цьому місяці. Все, що вам потрібно - трохи дипломатичності і прагнення йти на компроміси. У другій половині місяця остерігайтеся енергетичних вампірів, які можуть витягнути з вас життєві сили і призвести до появи проблем.

Близнюки

Близнюків чекає удача на всіх фронтах через сприятливе положення Венери. В цілому березень для вас стане часом, що прекрасно підходить для подорожей, нових знайомств і преображення душі і тіла. А ось остання декада місяця може бути непередбачуваною і не у всьому сприятливою - вам варто бути уважнішими.

Скорпіон

Амурна сфера життя буде провідною для Скорпіонів у березні. Припиніть йти на роботу і займіться пошуками другої половинки. У фінансовій сфері велика удача чекає тих, хто зайнятий у творчості. Скорпіони, які працюють інтелектуально, зможуть суттєво підвищити свої доходи, ефективність праці.

Стрілець

Стрільцям усміхнеться удача в усіх життєвих напрямах. Дуже пощастить тим, хто знаходиться в пошуку кохання. Зірки хочуть, щоб Стрільці навчилися прощати образи, давши зажити старим ранам. Всі проблеми березня минуть дуже швидко і не залишать негативного сліду в пам'яті цих людей. Їх чекає період очищення від образ і ментальної бруду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...