Хіти тижня. Пасинки "руского міра": У Дніпрі розгорівся скандал навколо російського фільму "Брат-2"

"Брат-2" - фільм, в якому українці зображені злочинцями, де росіянин розстрілює українця зі словами: «Ти мені ще за Севастополь відповіси».

У Дніпрі 18 березня в ДК «Машинобудівників» повинен був відбутися концерт, присвячений фільму «Брат-2», однак після збурень користувачів мережі захід скасували, передають Патріоти України з посиланням на Vgorode.

Приводом для скасування концерту став пост жителя Дніпра Олега Чистопольцева на його сторінці в Facebook. Чоловік опублікував афішу-анонс і кадр з фільму. «У нас в Дніпрі збираються проводити концерт в честь 20-річчя російського пропагандистського фільму «Брат-2» - фільму, в якому росіянин бореться за правду/справедливість з/проти злісних американців і перемагає. Фільму, в якому росіянин розстрілює українця зі словами: «Ти мені ще за Севастополь відповіси». Фільму, в якому українці зображені злочинцями. Таким концертам не місце в Україні», - обурився інтернет-користувач.
Через кілька днів після публікації концерт, присвячений фільму «Брат-2», скасували. У своєму пості Чистопольцев зробив про це приписку, подякувавши за скасування концерту депутатам «Європейської солідарності».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...