Хіти тижня. "Перед дівчиною цілий світ, але її чогось тягне на московські болота", - політтехнолог Голобуцький

"Виявляється, в нас досі організовують нацвідбір на Євробачення - в сенсі, Україна досі в тому безглузді бере участь. І маємо черговий скандал з учасницею: Кіра (вона ж просто Олена) Мазур, звичайна дівчина з Погребища на Вінниччині, а не з Горлівки, написала пост російською "на тему вокалу", їй закономірно сказали "фе" читачі. Тоді пост випиляла і написала натомість пафосний маніфест "справжньої патріотки, котра знає 4 мови", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Річ не в тім, що дівчина з Погребища, як і багато хто, вжилась роль "городської". І не в дурних аргументах про "4 мови". А в тому, що "проста українська співачка з Вінниччини" з розгону впилялась в машину кремлівської пропаганди.
Чи сама Олена така мудра, чи їй хтось через менеджера підкинув аргументи, але, тим не менш, тези впізнавані, ми їх регулярно чуємо від медведчуківського експертного пулу і на ефірах медведчуківських медіа: "Я вважаю, що до української мови потрібно привчати і мотивувати людей, а не змушувати! Тупо кидаючись на них з агресією і звинуваченнями - не вийде нічого хорошого. Російська мова - частина нашої історії, хочете ви того чи ні. Це не добре і не погано - це просто факт!".
30 років. 30 довбаних років "привчання" - і це все ще "примус" і "агресія". Ну і, звісно "російська мова - частина нашої історії". І це "не погано". Бо як може окупація бути поганою?
Як же вони всі рвуться на російську сцену і до російських заробітків... Цікаво, Мазур вже отримала "заохочувальну печеньку" у вигляді котрогось російського контракту? Рекламного там чи домовленість з НТВ, як Марув (вписали суддею на музичне шоу якесь).
Але загалом мені щоразу хочеться спитати після "аргументів" про 3-4-10 мов, якими "вільно володіють": так а чого ж тоді так рвуться саме на російський ринок? Тим більше, конкретно самій Мазур пропонували співпрацю французькі продюсери після її пісень французькою. Нащо їй за таких можливостей Росія, дружні стосунки з російськими співаками (вона це традиційно камуфлює під "я людина світу, а не однієї країни"), розуміння текстів російськими читачами? Перед нею цілий світ, але її чогось тягне на московські болота".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...