Хіти тижня. Переходить всі межі: Кейт Міддлтон розлютила прихильників своєю поведінкою (фото, відео)

Герцогиня Кембриджська сходила в пекарню і нарвалася на шквал критики від співвітчизників.

Кейт Міддлтон викликала гнів британців за порушення санітарних норм під час відвідування одного зі знакових місць - пекарні Beigel Bake в Лондоні. Вона з чоловіком принцом Вільямом взяла участь у приготуванні випічки, зокрема вони попрацювали з тістом. Але Кейт була без шапочки, яку зобов'язані надягати всі пекарі, щоб волосся ненароком не потрапили в тісто. Відео з пекарні з'явилося в Instagram Британської королівської сім'ї, передають Патріоти України.

Та й захисна маска герцогині Кембриджської викликала питання. Замість надійного захисту вона одягла дизайнерську маску від Amaia London з сумнівним ступенем захисту.

Кейт і Вільям відвідали також ісламський центр та центр зайнятості. Для виходу на публіку герцогиня вдягла міді-сукню з довгими рукавами Beulah London і туфлі Ralph Lauren.

Beigel Bake - цілодобова пекарня, магазин, заснована в 1974 році в Лондоні. Її меню орієнтоване на пироги, запечені в традиційному єврейському стилі з начинками, такими як яловичина з гірчицею, нарізаний оселедець, а також вершковий сир і лосось.

Британці в коментарях розкритикували Кейт за легковажність в умовах пандемії коронавіруса.
  • "Це вже переходить всі межі! Поки нас змушують сидіти вдома, навіть не завжди в магазин за продуктами можна вийти, ця парочка їздить по світу. Знущання справжнє!
  • Що це за маска? Вона точно захищає від коронавірусу? Я б, напевно, в цю пекарню не пішов. Хоча... Я і так сиджу вдома. Спасибі, владі. Боже, бережи королеву...
  • А як вона потрапила в пекарню без головного убору? Це ж порушує санітарні правила, ні?
  • Антисанітарія? Ні, не чули..." - пишуть коментатори
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...