Хіти тижня. Перша леді України показала свої фото зі студентських років

Дружина Володимира Зеленського Олена в Міжнародний день друзів вирішила показати підписникам свою кращу подругу, з якою вона близька ще з часів студентства.

Після того, як Володимир Зеленський офіційно зайняв пост глави держави, Олена Зеленська, його дружина, вирішила видалити старий акаунт з Інстаграма, і створити новий, який зараз активно і веде. Нові фото, опубліковане першою леді України вразило шанувальників, особливо з огляду на те, що на ньому дружина президента постала у віці студентських років, передають Патріоти України.
41-річна Олена Зеленська стильна, доглянута, одягається зі смаком, і далеко не відповідає віку. Шанувальники запевняють, що виглядає перша леді України явно молодше.
Втім, якою вона була в студентські роки, Олена сама ж і показала, а приводом для архівної фотографії послужив свято - Міжнародний день друзів. Зеленська показала свою кращу подругу, з якою навчалася ще в університеті. Пліч-о-пліч вони пройшли багато подій разом, але ніщо не змогло їх розлучити.
«Дослідження про щастя показало, що дружба і щирі відносини найважливіші для людини. З цим важко не погодитися ... Чи є у вас друзі, з якими ви знайомі з дитинства чи юності і разом йдете по життю? Мені дуже пощастило, адже у мене такий друг є! Пишаюся нашою дружбою!» - написала дружина Зеленського, позначивши в публікації Ірину Пікалову.
До речі, Ірина - дружина відомого українського артиста, автора студії «95 квартал» Олександра Пікалова.
Олена опублікувала три фотографії. На першій, вона разом з подругою сидить спиною до камери, милуючись прекрасним відкрилися їм видом.

На другий дівчата постали за часів студентства. До речі, зачіска у тоді ще Кияшко (дівоче прізвище Олени Зеленської), була короткою, втім, як і Ірини Пікалової.

І на третьому фото жінки постали в наш час, стильні і красиві, за що і отримали величезну кількість компліментів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...