Хіти тижня. Перше відео стало хітом: 70-річна Пугачова дебютувала у TikTok

Алла Борисівна навідалася в шоурум свого друга - дизайнера Ігоря Гуляєва. Той в свою чергу був такий радий зоряній гості, що зняв її на камеру і виклав в соцмережі.

Гуляєв опублікував відео в Instagram і в популярній у молоді соцмережі TikTok, передають Патріоти України 3 червня 2019 року.

Шанувальники раді зайвий раз побачити кумира, адже вже кілька років як Алла Борисівна веде закритий спосіб життя: вона пішла з великої сцени і присвячує себе близьким. Фанати відзначають, відпочинок і сімейне життя пішли їй на користь - останнім часом Пугачова стала виглядати молодше.

«Алла Борисівна - розкішна жінка на всі часи! Виглядає просто потрясно! Може вбити одним поглядом!»; «Алла прекрасно виглядає, ось що означає любов близьких. Щаслива жінка!"; «Примадонна вище будь-яких похвал. Дуже подобається її нинішній образ!» - відзначили користувачі Мережі, які гідно оцінили ролик Гуляєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...