Хіти тижня. "Під час такого ж потонув "Титанік": Астролог шокувала прогнозом на наступний рік

Зазвичай протягом року буває по 4 затемнення.

Наступний рік поб'є усі рекорди за кількістю затемнень. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"2020 рік перевірятиме українців на стійкість, - говорить астролог. - Політичні, економічні та соціальні потрясіння ускладнюватимуть життя українців. Протягом року відбудеться 7 затемнень. Місячне, яке матимемо 10 січня, буде супроводжувати останнє Сонячне затемнення 26 грудня 2019 року. Новий рік зустрінемо у сезоні затемнень".

За словами астролога, зазвичай протягом року буває по 4 затемнення. "7 – це рекордна кількість, - каже Максимова. - Події цього року часто носитимуть фатальний характер. Протягом ХХ століття 7 затемнень за рік було лише 4 рази. Це були нелегкі часи: 1917, 1935, 1973, 1982 роки. Такий рік приносить тривожність у суспільстві. Загостряться ті проблеми, що назрівали протягом кількох попередніх років. Люди відчуватимуть необхідність щось радикально змінити".

Найскладнішим періодом 2020 року стане червень. "Сонячне затемнення 21червня буде нести найбільш фатальні події, - розповідає астролог. - Це затемнення серії 4N, яке несе підвищений ризик аварійних ситуацій, техногенні і транспортні катастрофи, голодні роки і утиски прав та свобод людей. Під час такого ж затемнення потонув "Титанік"1912 року, відбувалися масове виселення українців та голодомор 1930-го. З ним пов'язують трудові табори і економічні негаразди 1948, і велику кількість авіакатастроф 2002-го. У цей час треба відмовитися від перельотів і впровадження нових технологій. Краще не запускати у роботу підприємств, електростанцій, утриматися від екстремальний подорожей і розваг".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...