Хіти тижня. Підтримуюча терапія вже безсила - ​Путін повільно вмирає. Через падіння на льоду терміново викликали особистого лікаря і звільняють купу "чекістів", - джерело в Кремлі

"Накачка" здоров'я до 9 травня не дуже допомогла, вождь виглядав пошарпаним і ноги його не тримають.

Володимир Володимирович повільно вмирає - повідомляє в Telegram анонімне джерело «Кремлевский мамковед», зазначають Патріоти України. Російському диктатору все частіше доводиться використовувати підтримуючу терапію, але це вже не дуже допомогає. Ймовірно у Путіна вже старечі проблеми і до 2024 року він вже може і не дотягнути. Приклад тому - падіння на льоду в п'ятницю.

«Кремлівський мамковед» запевняє, що при падінні 11 травня Путін отримав травму. Крім того, це стало ударом і по його репутації.
«Падіння Володимира Путіна під час матчу Нічної Хокейної Ліги (один з неформальних майданчиків для переговорів) виявилося загрожує не тільки напругою в елітах, - «Акелла промахнувся» - але і вивихом лівого зап'ястя», - повідомив ресурс. Джерела запевняють, що довелося навіть екстрено викликати особистого лікаря Путіна з Санкт-Петербурга.
«У ФСО щодо інциденту зроблені оргвисновки і готуються звільнення», - уточнив Telegram-канал.
«На початку травня, перед парадом Перемоги і зустріччю з держсекретарем Майком Помпео, гарант в черговий раз проходив підтримуючу терапію, яка йому призначається кожні півтора місяця», - поділився ресурс. Ця терапія, по всій видимості, не дуже допомогла - на параді Путін виглядав пошарпаним і виснаженим.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...