Хіти тижня. Після витівки в Раді нардеп-пустунчик з ОПЗЖ став "зіркою" PornHub

Скандальне відео, на якому народний депутат України Ілля Кива ("Оппоплатформа – За життя") торкався до своїх статевих органів просто під час засідання Верховної Ради, опинилося на всесвітньо відомому порносайті.

Гучний ролик опублікував ресурс PornHub. Примітно, що він був розміщений користувачем з ніком julia_pankratova. Таке ж ім'я має одеська модель, з якою переписувався Кива під час інциденту, передають Патріоти України.

Однак на популярному порносайті відео з Кивою не викликало великий ажіотаж серед глядачів – там його подивилися лише 3 тисячі користувачів, незважаючи на багатомільйонну аудиторію. У той же час на YouTube ролик з одіозним нардепом уже встиг набрати більше 1,9 млн переглядів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...