Хіти тижня. "Після зустрічі Зеленського з Трампом колишній генпрокурор терміново покинув Україну", - екснардеп

Луценко поїхав до Великобританії нібито для того, щоб «підтягти свою англійську».

Юрій Луценко

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко в терміновому порядку покинув територію України. Про це в своєму Telegram-каналі написав екснардеп Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

«Колишній генеральний прокурор Луценко злиняв з України ... в Британію. У самий розпал кризи в зв'язку з імпічментом Дональда Трампа, який спровокували поставки дезінформації від Луценка на адресу Руді Джуліані», - підкреслив колишній нардеп.

Як зазначив Сергій Лещенко, про виїзд ексглави ГПУ Юрія Луценка йому розповів журналіст авторитетного телеканалу NBC Річард Енгель, який спілкувався з ексгенпрокурором днями в українській столиці. За його словами, Юрій Луценко поїхав до Великобританії нібито для того, щоб «підтягти свою англійську».

«Підтягти англійську можна зараз непогано і у нас, тим більше зараз до Києва злетілися безліч американських журналістів, прямо на вулиці можна зустріти справжніх зірок їхніх теленовин, і всі вони шукають зустрічі з Луценком у зв'язку з його недавніми заявами про Байдена», - резюмував екснардеп в своєму Telegram-каналі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...