Хіти тижня. Почалася масштабна паніка: У Білорусі зафіксували захворювання на коронавірус (відео)

У Мінську Білоруський Національний технічний університет перевели на режим індивідуального навчання через виявлення першого зараженого смертельним коронавірусом COVID-19.

Міністр охорони здоров'я Білорусі Володимир Каранік повідомив, що захворювання підтверджено у студента з Ірану, передають Патріоти України з посиланням на білоруські ЗМІ.

"ВНЗ, в якому зафіксували випадок носійства коронавірусу, переводиться на індивідуальну програму навчання. Це БНТУ", – повідомив міністр.

Зазначимо, що у виші через виявлення COVID-19 почалася паніка й метушня. Telegram-канал "Білорусь головного мозку" інформує, що в гуртожиток, де жив інфікований, прибуло кілька бригад швидкої допомоги.

"З 3-го гуртожитку БНТУ вийшли лікарі в повному захисті, стоїть швидка допомога", – розповів один зі студентів.

Зазначається, що іранець весь тиждень гуляв із температурою і всіх, хто з ним контактував, відправляють на карантин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...