Хіти тижня. Подарунок дружині на день народження зруйнував сім'ю і позбавив її будинку

Багато користувачів мережі переконані, що хлопець зробив огидний вчинок, зіпсувавши день народження своєї дружини, але з цим погодилися не всі.

Чоловік підготував до дня народження своєї дружини величезний згорток, але, коли радісна дівчина продерлася крізь всі шари упаковки, її веселощі стрімко зникли - цей подарунок зруйнував їхню родину і позбавив її будинку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. Далі - мовою перекладу:

"Самый лучший подарок — тот, который не ожидаешь, но с этим утверждением согласятся не все. Одна семья вернулась домой из продолжительного отпуска и обнаружила, что в их квартире появился дополнительный источник воды, правда, такому подарку от соседей они были совсем не рады. А протестующие из США снесли памятник конфедерату и благодаря этому нашли неожиданный подарок из прошлого, который дожидался их в постаменте более сотни лет.

Героиню ролика, который 29 июля опубликовал твиттер-аккаунт Naija Viralz, на её день рождения ждал подарок, не только испортивший ей день, но и оставивший её без крыши над головой. Хотя начиналось всё довольно безобидно — муж девушки преподнёс ей громадный свёрток.

Девушка распаковывала слой за слоем, пока не обнаружила несколько листков бумаги. Она строила радостные предположения о том, чтобы это всё могло означать.

Но когда она прочитала содержание бумаг, веселье быстро пропало с её лица. А муж объяснил, что это — ДНК-тест на отцовство, благодаря которому он выяснил, что ребёнок жены — не его дочь.

Девушка в смятении попыталась узнать у парня, зачем он так с ней поступил в день её рождения, но тот просто объяснил, что хотел, чтобы она знала, что ему всё известно. А после потребовал, чтобы она вместе с девочкой покинули его дом."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...