Хіти тижня. Поки ми слідкували за Новими Санжарами, веселі хлопці робили темні справи, - політолог

У цей час від простого грипу вмирає в Україні 26 людей. Але то таке, це ж не коронавірус.

"Канзас-сіті шафл. Мені подобається ця американська приказка, яка означає те, що у нас визначають словом "розводка", а у їхньому розумінні приблизно таке: дивимося наліво – йдемо направо", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ось вам багатоходовочка.

1. Дубінський нагнітає: "Ніхто не може привезти українців з Уханя у мій округ, порву за виборців". Чим дає старт кампанії "ми за радянську владу, але у сусідньому селі" (закреслено) "ми за порятунок українців, але хай везуть вірус не до нас". Спеціально навчені люди (їх трошки) і спеціально виплекані корисні ідіоти (ой, не трошки) цю ідею розганяють.

2. Зеленського використовують втемну. Йому підказують цікавий спічик (типу: - Вован, класний вихід, піпл захлопає, темка вєрная): "Я знаю, що хтось нагнітає. От я зараз привезу цілий літак заражених і розселю по квартирах бариг, що нагнітають". Дубінський в домікє, усі думають на гадського Пороха, бо шаблон такий. Ну не Ігорь Валерійович же з Пінчуком і Ахмєтовим бариги, да?

3. Раз і президент лякає вірусом - піпл починає трясти "нє па дєцкі". А в цей час від простого грипу вмирає в Україні 26 людей. Але то таке, це ж не коронавірус. Через мережі багатократно вкидається щось типу пісеньки "а у тєбя спід (коронавірус) і значіт ми умрьом" і теза, що це все порохоботи нагнітають. Обидві теми скидаються з одних і тих самих ботоферм.

4. Коли літак вилітає з Уханя - починають голосніше бити в бубни за сценарієм Авакова. На телеканалах спеціальні панікери співають "что же будєт". Під виглядом: "ми готові до всього" - показують ряжених у костюми космонавтів (показують між іншим чудака – переодягненого МНСника - у малярському костюмі для покраски ангарів), які ніби-то будуть зустрічати наших із Китаю.

5. Спеціальні тітушки з Кривого рогу (совпадєніє?) приїздять у Санжари і заводять на кіпіш малоосвічених людей і залякують освічених.

6. Арсен Борисович, який і був сценаристом цього кіпішу бере під козирьок, фальцетом кричить Вові: "Я спасу тєбя, я професіонал на свайом мєстє". Летить і раніше за Гончарука вже на місці. Розрулює.

7. Розрулює успішно, але так, що беруть місцевих, тітушки якось виходять з оточення. На другий день сидіти залишається лише п'яний місцевий мужик, який во хмелю сідав за руля проривати блокаду.

8. Арсен каже Вові: треба боятись цього народу. Дивись, які кіпішні – і це там де за тебе 83%. Уявляєш, якби цей весь кіпіш був у Бандерштаті? Тоді б почалося. Бійся іх і тримайся мене, зрозумів? Вова плаче і киває.

9. Уряд трясе гривами у Санжарах і звітує офігівшому від такого звіздєца народу, що усе під контролем. Нам навязують висновок: народ трішки дурний, уле уряд – професіонали.

10. Міністерка МОЗу Скалецька героїчно залишається з "можливо інфікованими" (ну ніхто ж нікому не пояснив, що смертність від цього вірусу грипу менше 1,2%). Ми усі плачемо від її жертовності. Вона правда потім звідти валить, але ж ми бачили про Карлсона: "он улєтєл, но абєщал вєрнуца".

Ось так. І поки усі дивилися наліво, хтось пішов направо:

1. Забули говорити про Революцію гідності, щоб поступово вичерпати цю тему зовсім. Це ж побєдобєсіє тільки набирає обертів з кожним роком. А цю тему треба зам'яти.

2. Уже 7-й рік пішов, як не розслідують вбивства на Майдані.

3. Звіт уряду – я гіршого в житті не бачив. Просто треш.

4. У цьому кіпіші провели в Укрзалізниці закупівлі на 100 мільйонів гривень без тендеру і для своїх (виглянув і посміхнувся Пінчук, на його каналах про таку мєлочь не казали).

5. Свої темні справи з Нафтогазом і Укрнафтою точить Ігор Валерійович Коломойський і усміхається на всю бороду, поки піпл грюкає фейсбуками.

6. Насправді багато хто пробіг направо поки ми глянули вліво. Це є. І я навіть не все побачив справа, бо і сам втикнув наліво.

Так нам і треба.

Просто треба серед кіпішу вміти чути, як веселі хлопці один одному переказують пароль: "Канзас-сіті шафл".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...