Хіти тижня. Поки Зеленський готується до "перевороту": Іларіонов розповів, чи "досидить" свій термін "найвеличніший лідер сучасності", котрий дуже його розчарував

Президент Володимир Зеленський під час останнього пресмарафону розчарував експертів тим, що спирався не на факти, а на чутки та домисли. Російський економіст, президент Інституту економічного аналізу Андрій Іларіонов вважає, що з такою політикою президент ризикує не досидіти на посаді відведений Конституцією термін. Про це Іларіонов заявив в інтерв'ю «Гордон», зазначають Патріоти України.

«Це все викликає якесь глибоке розчарування… Поважний президент гідної країни не може так поводитися. Поважна людина, навіть не президент, не може так поводитися з журналістами. Поважна людина не може користуватися чутками, домислами, не може займатися шантажем та погрозами», — вважає Іларіонов.

На думку експерта, «політикою інфантилізму» Зеленський сам скорочує свій гіпотетичний період перебування при владі, і зовнішні чинники тут ні до чого. «Сам підриває ймовірність виконання своїх обов'язків у конституційно відведений йому термін», — уточнив Іларіонов. Причому Росію такий стан речей цілком влаштовує.

«Думаю, що стратегічно Путіна Зеленський влаштовує. Слабкий керівник на посаді президента України — це ідеальна ситуація», — підсумував Іларіонов.

Нагадаємо, під час пресмарафону Зеленський зробив гучну заяву про надходження до нього інформації про нібито спланований державний переворот, котрий начебто запланований на 1 грудня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...