Хіти тижня. Популярна актриса і модель відзначила 55-річчя життєрадісним знімком з ванною

Актриса проводить багато часу на тренуваннях, тому по праву пишається тим, як виглядає.

Днями Елізабет Херлі відзначила своє 55-річчя в неймовірно гарній формі, із задоволенням показавши тіло, якому зможуть позаздрити багато молодших красунь, передають Патріоти України.
Звичайно, як «дама у віці», Елізабет вже не могла постати оголеною «у всій красі», тому приховала найбільш інтимні частини тіла у ванні, наповненій мильною піною.
При цьому вона кокетливо показала з води ніжку і переможно підняла руки вгору. «З днем народження мене!», - написала актриса.
При цьому жінка вказала, що в їх сімейному колі це вже п'ятий день народження, який відзначається в самоізоляції, включаючи 80-річчя матері і 18-річчя сина.
«Я вдячна за те, що щаслива і здорова, за те, що у мене найкраща сім'я і друзі. Сподіваюся, що скоро почнеться справжнє життя», - додала Ліз.

Також щастя і любові бажали актрисі і фоловери, при цьому деякі з них «підлизувалися» до Ліз, вітаючи з «35-річчям» або навіть «18-річчям».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...