Хіти тижня. Популярна телеведуча спокусила прихильників кокетливим фото

Леся позує в білій футболці вільного крою та міні-шортиках.

Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала в Instagram кокетливе фото, на якому вона грайливо покусує пальчик, передають Патріоти України.

На знімку Леся позує в білій футболці вільного крою та міні-шортиках. Варто зазначити, що такі шорти вигідно підкреслюють довгі ноги Нікітюк.

Шанувальники телеведучої зазначили, що вона дуже красива і завжди добре виглядає.

"Просто фотка, просто я, просто напросто. Суми є?", - написала Леся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дівчина дуже практична: обміняла Z-батька на Z-футболку від пропагандистів. З футболки хоч якась користь, - Голобуцький (фото)

середа, 17 квітень 2024, 0:00

"Кремлівська пропаганда знов почала вкидати анекдоти про "мальчіков в трусіках" - то полоненого "розіп'яли на іконі і залили хімією", то от "дочку змушували надсилати фото", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...

Віце-адмірал НАТО розповів про загрозу відразу мільярду людей через підводну "гібридну війну" - The Guardian

вівторок, 16 квітень 2024, 23:40

Майже мільярд людей у Європі, США та Канаді не можуть почуватися у безпеці через спроби Росії пошкодити численні слабкі місця підводної інфраструктури, зокрема морські вітряні електростанції, кабелі та трубопроводи. Про це пише The Guardian з посилання...