Хіти тижня. Порошенко відреагував на пропозицію Зеленського провести дебати Тимошенко

Чинний президент України Петро Порошенко вважає, що пропозиція Володимира Зеленського до Юлії Тимошенко стати арбітром на майбутніх дебатах є негідною.

Петро Порошенко під час брифінгу після здачі аналізу крові на НСК "Олімпійський" сказав, що дебати це не є шоу, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що подібне зневажливе та легковажне звернення – це не повага до політика Юлії Тимошенко, яка посіла третє місце. Це також неповага до її виборців. Понад 2,5 мільйони громадян проголосували за Юлію Володимирівну, щоб вона сьогодні була в такій ролі, до якої спробував її відвести Володимир Зеленський?", – заявив президент.

Він додав, що виборців треба шанувати та ставитись до них з повагою. "Насамперед, я дякую тим, хто проголосував за мене 31 березня. також з великою повагою ставлюся до виборців Юлії Володимирівни. До речі, я з великою повагою ставлюся і до тих, хто проголосував за Володимира Зеленського, адже вони не байдужі, вони висловили свою думку і я буду робити все можливе для того, аби переконати їх в другому турі проголосувати за мене", – наголосив Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...