Хіти тижня. Пожежу в Нотр-Дам де Парі передрікли ще 500 років тому

​Легендарний французький алхімік і провісник Нострадамус передбачив пожежу в соборі Паризької Богоматері.

Це стверджує лектор Каліфорнійського університету в Берклі Джессіка Адамс, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express.

В своєму блозі Адамс вказує, що знаменитий Мішель де Нострдам писав в одному зі своїх пророцтв: «Сузір'я Овна, Юпітер і Сатурн. Вічний Бог, які зміни чекати? Зло повернеться з початком довгого століття. Франція, Італія, через які емоції вам доведеться пройти?». Джессіка вважає, що мова йде саме про квітень 2019 року. За її словами описане Нострадамусом розташування планет і сузірь повністю відповідає як раз цьому періоду часу.

Більш, того, в своєму зверненні до нації після трагедії президент Франції Еммануель Макрон вжив те ж саме слово - «емоції». «Собор Паризької Богоматері в вогні. Це емоції всієї нації. З думками за всіх католиків і всіх французів ... », - написав Макрон в соцмережі Twitter.
Нагадаємо, що пожежа сталася в Страсний тиждень напередодні католицького Великодня.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...